Podjetje niso samo naši izdelki, ampak vsi, ki sodelujemo z vami pri doseganju skupnega cilja...
MBA 2B d.o.o.

Rastemo na temeljih leta 1990 ustanovljenega podjetja MBA d.o.o., ki se je najprej ukvarjalo s posredništvom tehnično-kovinskih rezervnih delov in z zastopništvom varilnih mask švicarskega podjetja, od leta 2001 dalje pa s proizvodnjo izdelkov iz gume oziroma izdelkov iz gume, kombiniranih s plastiko ali kovino, namenjenih za avtomobilsko industrijo, elektro industrijo ter industrijo bele tehnike.                  Z isto ekipo lahko kljub mladosti družbe MBA 2B d.o.o. rečemo, da smo v skoraj dveh desetletjih uspeli pridobiti znanje, kadre in prepotrebne izkušnje za nemoteno in kakovostno proizvodnjo.

Kakovost naših izdelkov in proizvodnih postopkov izkazuje tudi, da od leta 2004 vodimo sistem kakovosti po standardu ISO 9001/2015.

MBA 2B d.o.o. je podjetje s kvalificiranim kadrom, ki svojo konkurenčno prednost na področju proizvodnje gume in plastike izkazuje z visoko prilagodljivostjo in inovativnim povezovanjem s kupci. Podjetje z lastno konstrukcijo orodij posega v lastnosti elastomerov in s tem dosega visokokakovostne izdelke, hkrati pa kupcem zagotavlja želene oblike in zahtevano funkcionalnost.

Tukaj smo zato, da nemogoče stvari naredimo mogoče...
MBA 2B d.o.o.

 

 

 

 


X

MBA d.o.o.

Copyright